Over

Dit is de blog van HealingSteps. Mijn naam is Joyce Koster, ik heb HealingSteps 8 februari 2016 geopend in Zwammerdam. HealingSteps is een praktijk voor reflexzonemassage, zowel op de westerse als op de chinese manier, maar ook voor massage bij klachten, wellness massages, dorntherapie en oorreflexologie.

Hoe het begon:
Ooit kwam ik een krantenberichtje tegen waarin een workshop reflexzonemassage werd aangeboden. Ik was op zoek naar iets nieuws, en gaf me op. Samen met een andere ‘student’ deed ik de workshop. Ik vond het meteen allemaal heel bijzonder en ben me gaan verdiepen in de Reflexzonetherapie.
Enthousiast als ik was, ben ik de 4-jarige opleiding bij stichting HAN op HBO-niveau gaan volgen, en aansluitend aan mijn examen in 2006 heb ik mijn eerste massagepraktijk in ‘s-Gravenzande geopend. Deze heb ik in 2010 gesloten wegens verhuizing.

Na wat omzwervingen ben ik weer begonnen met een nieuwe praktijk, omdat er de ruimte weer voor was in mijn leven, maar vooral doordat ik weer heel enthousiast werd toen ik iemand mocht proberen te helpen, wat lukte!
Ik ben overtuigd van het helende effect van massage in het algemeen, en Reflexzonetherapie in het bijzonder. Reflexzonetherapie kan mensen niet alleen helpen te ontspannen, het kán ook klachten verminderen, vooral als je het regelmatig ondergaat. Het helpt je om positiever in het leven te staan.
Voor mijn vak blijf ik ook altijd bijleren. Ik vind het fijn om steeds meer te kunnen bieden zodat ik zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk kan helpen. Voor de komende tijd staan er alweer diverse bijscholingen gepland.

Ik hoop dat ik nog vele mensen zal mogen helpen, dat ik een stukje op hun levenspad zal mogen meelopen en ze zal mogen ondersteunen waar nodig.

In deze blog zal ik regelmatig een artikel gaan schrijven over allerlei dingen die gerelateerd zijn aan je gezond voelen, ik hoop dat je er wat aan zult hebben.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s