HealingSteps 5 jaar!

Op 8 februari 2016 is HealingSteps ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat is wel reden voor een mini-feestje!

December 2015 begon ik met reflexzonemassages te geven doordat iemand een klacht had waarvan ik dacht: “daar kan ik wat aan doen!”.
Ik vond het meteen weer zó leuk om te doen (5 jaar lang gaf ik alleen massages aan familieleden) dat ik besloot vroeger dan gepland weer een praktijk te openen. De bedoeling was namelijk te wachten tot 2018 in verband met de jongste.

Natuurlijk zat de praktijk niet meteen vol. Waardoor ik toen nog veel tijd had voor de marketing, wat ik ook erg leuk vind. Ik begon flyers te ontwerpen, bouwde een website, maakte een Facebook pagina. En binnen een jaar of 2 liep de praktijk heel goed.

Waar ik begon met alleen reflexzonemassages op de voeten, is het pakket dat ik nu aanbied een stuk uitgebreider: ik heb vele workshops, cursussen en ook 2 opleidingen gevolgd de afgelopen jaren. Lichaamsmassages, cupping, dorn therapie, ooracupunctuur behoren ook allemaal tot de mogelijkheden.

Door de recentste lockdown heb ik de marketing weer even opgepakt: ik volg momenteel een online cursus waarin ik nieuwe dingen leer. Wat al lange tijd op mijn lijstje stond was een leuke promo-video te maken. Dat heb ik nu kunnen doen. Verder ben ik druk met leren voor mijn eerste jaar Tuina massage, want binnenkort heb ik mijn eerste tentamens. Zo besteed ik mijn tijd toch nog aan mijn werk, misschien niet door fysieke massages te geven, maar wel door mijn kennis te verdiepen en een nog iets professionelere uitstraling te creëren. 

Maar om even terug te komen op dat mini-feestje: ik heb een leuk verjaardags-filmpje gemaakt, kijk je mee? https://youtu.be/xF5-Hpe6cM0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s