Aroma-Touch, iets voor jou?

Een juweeltje van een massage deze Aroma-Touch massage. Het is een heel ontspannende massage, met heerlijke etherische oliën die erbij gebruikt worden.

Maar waarvoor zijn deze oliën nu goed? En waarom zijn ze uitgekozen voor deze massage? Tijdens de Aroma-Touch massage worden 8 verschillende oliën gebruikt. Lees hieronder wat ze doen voor jou.

Essentialoilsmetlogo

 

De 1e twee oliën zijn de Balance (een mix van oliën), en de Lavendel. 
Beiden hebben tot doel je systeem, en dus jou, lekker tot rust te brengen. De Balance zorgt emotioneel voor kalmte en harmonie, laat angstige gevoelens oplossen, en geeft gronding. Lavendel ontstresst en geeft rust.

De volgende 2 oliën zijn Melaleuca (ofwel tea-tree) en On Guard. Beiden oliën die het immuunsysteem ondersteunen. Vooral de On Guard ruikt heerlijk. Deze olie verfrist ook de lucht, en kan je een fijne energie-boost geven.

Dan komen de AromaTouch en de Deep Blue. De AromaTouch zorgt voor ontspanning en helpt daarmee ook de spieren te ontspanning. De Deep Blue is één van mijn eigen favorieten: ideaal voor de spieren. Het helpt ze te ontspannen. Daarnaast gebruik ik Deep Blue vaak als middel om spierpijn(en) te verminderen, maar dit is meer bij de massages gericht op klachten.

Als laatste twee oliën gebruiken we de Wild Orange en Pepermunt. Beide opwekkende oliën, waar je energie van krijgt en die je vrolijk maken.

Een heerlijk uitgebalanceerde massage dus, waar je diep ontspannen van raakt, maar waar ook het voordeel van de verschillende oliën die gebruikt worden een extra dimensie geven.

Geurend naar huis dus 😉 Kom je deze massage ook eens uitproberen?

Deze blog vind je misschien ook interessant: Lavendel

Een gedachte over “Aroma-Touch, iets voor jou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s