Een prachtig resultaat met RLD

Al vaker heb ik geschreven over de Reflexology Lymfe Drainage (RLD), een massage speciaal ontworpen voor vrouwen met lymfoedeem na borstkanker. Deze massage is ook goed voor na operaties, of als je een flinke val hebt gemaakt en het lichaam wilt laten herstellen.

Dat laatste gebeurde een zeer dierbare vriendin van mij: ze maakte een enorme smakkerd, en had veel pijn in haar been en rug ervan. Na ongeveer een week heb ik haar mogen behandelen met de RLD massage op de voeten.
Het resultaat was niet alleen dat de verkleuring op het been minder werd, maar ook dat de ergste spanning van het been af ging wat ook al een opluchting voor haar was. De ene foto is vlak voor de behandeling genomen, de andere de ochtend erna.

Collage 2017-08-25 20_04_55

Helaas hield ze nog wel veel pijn, zowel in het been als de rug, dus we besloten het nog een keer te proberen. Ze had flinke pijnmedicatie, ook omdat ze bijna niet van de pijn kon slapen, maar die pijnmedicatie hoefde ze na de behandeling tot haar eigen verbazing in de avond niet te nemen om te kunnen slapen. Het been hadden we weer gefotografeerd voor de behandeling, en de volgende ochtend kreeg ik de nieuwe foto’s:

1503684785387

Wat een mooi resultaat, natuurlijk is nog niet alles helemaal weggetrokken, en het zal zeker nog een tijdje duren voor mijn vriendin weer de oude is en echt pijnvrij zal zijn.

Maar al met al zijn we allebei erg blij met het resultaat, en voel ik mij dankbaar dat ik dit voor haar kon doen, en dat ik zulk prachtig werk in het algemeen heb!

Heb je een operatie voor de boeg, of ben je ernstig gevallen of heb je andere klachten en zou je reflexzonetherapie willen proberen? Bel me eens op, of mail me, voor meer informatie of een afspraak.

Kijk ook eens op: http://www.healingsteps.nl

Mijn nummer vind je op de website, evenals een contactformulier.

Een gedachte over “Een prachtig resultaat met RLD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s