De overgang en reflexzonetherapie

Zo naar het 50e jaar toe, komen vrouwen gemiddeld in de overgang. De één heeft hier weinig tot geen last van, maar de ander ervaart vervelende klachten, zoals opvliegers en psychisch niet lekker in haar vel zitten door de hormoonschommelingen. Gewoon uitzitten is vaak het advies, maar er ís wellicht wél wat aan te doen met reflexzonetherapie!

Bij mij kwam Saar, haar klachten waren onder andere opvliegers en slecht slapen in de nacht. Na een algehele vragenlijst doorgelopen te hebben, heb ik een behandelplan gemaakt, dit plan bestaat uit een westers deel, en een chinees deel. Het chinese deel omvat de meridianen die aangedaan zijn en samenhangen met de klachten die aanwezig zijn, het westerse stuk bevat de reflexzones van de hormonen in dit geval.
Na 3 behandelingen van Saar verschoven haar klachten naar een ander tijdstip, én ze waren beduidend minder, ook het slapen ging al beter. Na nog eens 3 behandelingen heeft ze alleen op momenten dat ze stress ervaart nog een opvlieger, het slapen gaat nu goed. Dat was al een hele verbetering voor haar. We gaan nog even verder en stemmen het behandelplan opnieuw af, om te zien of we ook deze laatste klacht weg kunnen krijgen.

Grepen1.jpg

Het is altijd weer bijzonder als een reflexzonemassage aanslaat en een lichaam weer beter in balans komt. De consulten kunnen ook (gedeeltelijk) vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent, vraag ernaar bij uw verzekeraar!

Een afspraak maken? www.healingsteps.nl of bel 06-20434663

Een gedachte over “De overgang en reflexzonetherapie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s